top of page

Restaurant Soi95: Het beste restaurant op Curacao


Heb je al gehoord van SOI95? Een vrij nieuw Aziatisch en populair restaurant in de Penstraat, recht tegenover het Avila Hotel. Het is een van onze favoriete restaurants en we denken dat jij het ook lekker zult vinden!





Het menu van SOI95 heeft verschillende kleine gerechten en ook een cocktailmenu. Het is echt perfect voor een gezellig avondje uit met vrienden of een romantisch diner. De inrichting van het restaurant is echt cool en modern. Er is een grote en unieke muurschildering die echt opvalt en waar je je ogen niet vanaf kunt houden!

Hoewel de akoestiek binnen niet helemaal top is, is de sfeer er wel supergezellig en uitnodigend. Wil je niet in de airco binnen zitten, kan je er ook voor kiezen om boven op het dakterras te dineren. De temperatuur is altijd prima, je kan voor de zekerheid in de koudere maanden een dun vestje meenemen, mocht je het snel koud hebben. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en er is genoeg gratis parkeergelegenheid naast het restaurant.


Als je gaat, moet je zeker de beenloze ribbetjes en loempia's proberen, die zijn echt overheerlijk! En als bijgerecht zijn de nasi en yucca-frietjes ook zeker een aanrader. Sommige gerechten zijn wel een beetje pittig en bevatten koriander, dus daar moet je wel even op letten. Bekijk hier het menu!


Het is een shared-dining/tapas concept, dus we raden je aan om veel verschillende gerechten te bestellen zodat je van alles kunt proeven. En geloof ons, alles smaakt echt superlekker!


De prijs-kwaliteitverhouding is ook echt top bij SOI95. We zijn niet de enigen die enthousiast zijn over dit restaurant, het is echt een hotspot geworden! Vergeet niet op tijd te reserveren via de website van het restaurant.







"Amazing restaurant!! From the easy online booking system to the payment. Food was excellent!! Service awesome, the waiter knew his menu and was abble to suggest us food that would match our requirements (VEGAN). We came for my birthday but we will not wait a year to come back !!"

Laat ons weten wat jij van Soi95 vond!


Openingstijden en contact SOI95

Restaurant Soi95 is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 18:00 - 23:00 uur. Het restaurant is gelegen op een hoek op de Penstraat 95, Curacao. Je herkent het aan het uithangbord Soi95 aan het het turquoise gebouw. Mocht je vragen hebben, kan je het restaurant WhatsAppen via +5999 788-0175



bottom of page