top of page

Brass Boer Curaçao: Culinair genieten bij Blue Bay

Op het strand van Blue Bay Curaçao is recent het nieuwe restaurant Brass Boer geopend. Een uitzonderlijke unieke culinaire ervaring op het eiland.


De succesformule Brass Boer is niet nieuw. De twee andere restaurants van Jonnie en Thérèse Boer- bekend van De Librije- bevinden zich in Zwolle en op Bonaire. Brass Boer Curaçao serveert een ruime keuze aan gerechten met Caribische invloeden en enkele signature dishes van De Librije.


Zodra je het nieuwe restaurant binnenstapt krijg je een.. Wow gevoel! Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie naast de azuurblauwe zee bij Blue Bay. Je kan 's middags lunchen met de voeten in het zand en 's avonds genieten in het open restaurant.


Culinaire ervaring in beach style

Alle gerechten zien er prachtig uit, de smaken passen heerlijk bij elkaar en de service is goed.


Let op: Laat je verwachtingen niet te hoog zijn van tevoren. Hoewel een aantal gerechten (bijna) hetzelfde zijn als de Librije, is Brass Boer een geheel ander concept. Geniet van de ondergaande zon, de golven, de warmte en en gezelligheid van het eiland. Relax.. Dan geniet je hier het meeste van.

Mooie presentatie, lekkere en originele smaken!

De prijs is voor Curaçaose begrippen hoog, maar de gerechten die je krijgt en de service zijn het waard. Brass Boer Curacao is een unieke ervaring om heen te gaan als je iets te vieren hebt!


Tip: Om het restaurant te bereiken, loop je over het strand via een houten pad. Houdt daar rekening mee met het uitkiezen van je hakken! 

Comments


bottom of page