top of page

Oliva GastroBar Curacao: Tapas Restaurant in Pietermaai

Maak kennis met Oliva Gastro Bar, het nieuwe restaurant dat in september 2022 zijn deuren opende in Hotel 't Klooster in Pietermaai op Curacao. Dit restaurant is gevestigd in een voormalig klooster met een rijke geschiedenis en biedt gasten de keuze uit drie verschillende eetlocaties.


Het restaurant bestaat uit drie verschillende mogelijkheden waar je kunt dineren: de binnentuin, binnen in het voormalige klooster en buiten in de voortuin. Onze voorkeur ging uit naar de binnentuin.


In de tropische binnentuin ben je omgeven door de tropische planten en zit je bij het zwembad. Met een glaasje sangria en de mediterraanse muziek op het juiste volume droom je even weg.


Leuke plek. Prima service. Kleine porties. Lekkere cocktails.

De hotelkamers zijn gelegen rondom de tropische binnentuin, dit zorgt voor een bijzondere sfeer door het komen en gaan van de hotelgasten.


De tapas

De chef Monique maakt de gerechten voor je klaar. Met een shared-dining concept biedt dit restaurant gasten een authentieke smaak van de mediterrane keuken. We raden aan om te starten met het flatbread, dit smaakte heerlijk. De prijs per gerecht ligt tussen de 11 en 17 gulden. Bekijk hier het menu van het restaurant.


Openingstijden Oliva Curacao

Houdt er rekening mee dat dit restaurant alleen doordeweeks geopend is vanaf 17:00 - 22:00 uur. Reserveren is niet noodzakelijk, maar kan eenvoudig via de website van het restaurant.
Reviews Restaurant Oliva GastroBar Curacao

Het is niet het beste restaurant waar we gegeten hebben op Curacao, maar de prijs-kwaliteit verhouding is goed. De tapas zijn lekker en het restaurant heeft alle ingrediënten voor een gezellige avondje uit! Lees meer reviews over dit restaurant van andere gasten:

Heb jij er gegeten? Laat ons weten hieronder wat jij vond van dit restaurant.
Comments


bottom of page