top of page

De 5 meest luxe resorts voor je vakantie op Curacao

Ben je op zoek naar een luxe vakantie op Curacao? Dan zijn de luxe resorts op dit prachtige eiland precies wat je zoekt! In deze blog nemen we je mee naar de top 5 meest luxe resorts op Curacao en vertellen we je waarom deze accommodaties zo fantastisch zijn.

Deze meest luxe resorts op Curacao hebben allemaal een privéstrand, fitnessfaciliteiten voor je ochtendworkout en één of meerdere zwembaden. Upgrade naar een kamer met zeezicht, bestel een heerlijke cocktail, ontspan op een comfortabel ligbed en je vakantie kan niet meer stuk.




Baoase Luxury Resort

Baoase Luxury Resort op Curacao? Dit is het meest luxe resort van Curacao en biedt unieke vakantie ervaring! Je kunt genieten van de privacy van een eigen villa of suite en tegelijkertijd de luxe service en zorg van een 5-sterren resort. Dit elegante resort is perfect gelegen tussen Willemstad en het bruisende Mambo Beach. Het heeft een privéstrand waar je helemaal tot rust kunt komen, een culinair restaurant met een geweldig uitzicht op de oceaan en een prachtige spa. Als je op zoek bent naar een ontspannen en luxueuze vakantie op Curacao, dan is dit resort perfect voor jou! Vergeet niet te genieten van het Culinary Beach Restaurant & Bar, waar alleen verse ingrediënten van hoge kwaliteit worden gebruikt om regelmatig nieuwe culinaire creaties te serveren.


Je kunt hier verblijven vanaf 500 euro per nacht!

Als je iets te vieren hebt of je wilt echt een unieke ervaring, dan is dit DE plek om heen te gaan. Het resort is vooral geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een romantische en ontspannen vakantie.






Avila Beach Resort

Het Avila Beach Resort is gelegen in het historische Pietermaai district en is in dezelfde straat gelegen als Baoase Luxury Resort en biedt een combinatie van klassieke charme en moderne luxe. Het resort beschikt over drie privéstranden, vier restaurants, twee zwembaden en een luxe spa. Met een prachtig uitzicht op de oceaan is het Avila Beach Resort de perfecte plek voor diegenen die willen genieten van een luxe vakantie op Curacao en de tropische sfeer.


In vergelijking met het Baoase Luxury Resort heeft Avila Beach iets meer faciliteiten en iets minder luxe dan het Baoase Resort. Het is een geweldige optie, vooral als je met je gezin met kinderen reist. Het resort biedt veel faciliteiten en activiteiten om van te genieten tijdens je verblijf.


De vanafprijs van het Avila Beach Resort op Curacao is ongeveer €170 per nacht voor een tweepersoonskamer. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Klik op meer informatie voor de actuele prijzen.





Papagayo Beach Resort

Het Papagayo Beach Resort is een luxe resort met prachtige luxe appartementen gelegen in Jan Thiel op loopafstand van het strand. Papagayo Beach Hotel, is gelegen op 200 meter afstand van het resort en is gelegen op het strand Jan Thiel.


Het resort biedt verschillende accommodaties, waaronder privévilla's en appartementen. Papagayo heeft een eigen restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, een strand en twee zwembaden op het strand van Jan Thiel. Met moderne faciliteiten en een prachtige omgeving is het Papagayo Beach Resort een fantastische plek om te verblijven tijdens je luxe vakantie op Curacao.


De vanafprijs voor het Papagayo Beach Resort is afhankelijk van het seizoen en het type accommodatie dat je kiest. De prijzen kunnen variëren tussen de €150 en €400 per nacht. Klik op de button hieronder voor de actuele prijzen per nacht.





LionsDive Beach Resort

LionsDive Beach Resort, gelegen aan Mambo Beach, biedt een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee en heeft twee zwembaden, verschillende restaurants en bars.


Het resort is ideaal voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een luxe en actieve vakantie op Curacao. De omgeving staat vol wuivende palmbomen en de zee is kraakhelder blauw. De twee zwembaden, waaronder een 50-meter sportzwembad, nodigt je uit om een paar baantjes te trekken. Bovendien is er een fitnessruimte en een duikschool beschikbaar voor iedereen die een of meerdere duiken wil maken.

LionsDive Beach Resort ligt aan Seaquarium Beach/Mambo Beach, waar veel beachclubs, winkels zijn. Bekijk hieronder de actuele prijzen.





Kontiki Beach Resort

Het Kontiki Beach Resort is gelegen aan het populaire Seaquarium Beach en biedt een prachtige omgeving om te ontspannen tijdens je luxe vakantie op Curacao. Het resort beschikt over verschillende restaurants, bars en een groot zwembad.


Met een Caribische sfeer en moderne faciliteiten is het Kontiki Beach Resort een fantastische plek om te verblijven voor diegenen die willen genieten van de zon, zee en strand tijdens hun luxe vakantie op Curacao.




Kortom, als je op zoek bent naar een luxe vakantie-ervaring op Curacao, dan zijn deze resorts zeker de moeite waard om te overwegen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een combinatie van beide tijdens je luxe vakantie op Curacao, deze resorts bieden voor ieder wat wils. Geniet van de prachtige omgeving, de luxe faciliteiten en het heerlijke klimaat van dit Caribische eiland!



bottom of page