top of page

Poké Food Station Curacao: Trendy Restaurant voor Poke Bowls & Sushi Burrito's



Ben je op zoek naar een trendy restaurant dat de meest smaakvolle "build your own" poke bowls en sushi burrito's op het eiland serveert? Zoek niet verder dan Poké Food Station Curacao. Dit moderne en hippe restaurant biedt een unieke eetervaring met hun heerlijke poké bowls en sushi burrito's, waarbij je de keuze hebt tussen rauwe of gekookte ingrediënten.


Poké Food Station is gelegen in het hart van het eiland. Het restaurant ademt een ontspannen en hippe sfeer, met een moderne inrichting en een levendige ambiance in de airco. Het vriendelijke personeel begroet je met een glimlach en staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van je perfecte poke bowl of sushi burrito.


Bij de ingang kan het orderformulier pakken (zie links) en een stift, waar je je keuze in kan vullen. Vervolgens loop je linkachter en lever je je formulier in. Zodra het klaar is roepen ze je naam en kan je betalen en het eten ophalen.


Bouw je eigen smaakexplosie: Het unieke concept van Poké Food Station stelt je in staat om je eigen smaakexplosie te creëren. Kies uit een breed scala aan verse ingrediënten, waaronder sashimi, zoals tonijn en zalm, knapperige groenten, zoals komkommer en avocado, en smaakvolle toppings, zoals sesamzaadjes en lente-ui.


Of je nu een liefhebber bent van rauwe vis of liever gekookte ingrediënten hebt, bij Poké Food Station vind je altijd iets naar je smaak. De

De kunst van de poke bowl: De kunst van het samenstellen van een perfecte poke bowl wordt bij Poké Food Station tot in de puntjes beheerst.


De ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en vers bereid, en de smaken worden subtiel in balans gebracht. Of je nu gaat voor een klassieke poke bowl met sashimi-grade vis en sojasaus, of een creatie met een Caribische twist.


Je kunt er ook voor kiezen om al van tevoren je bestelling door te geven via WhatsApp, of om het af te halen. Dit kan via het volgende nummer +59994614441, hier zie je ook het meest recente menu/orderformulier.


De verrassende sushi burrito

Als je op zoek bent naar een verrassende twist op de traditionele sushi, dan is de sushi burrito van Poké Food Station een must-try.



Deze handgerolde creatie combineert de heerlijke smaken van sushi met het gemak van een burrito.


De sashimi-grade vis en knapperige groenten worden perfect opgerold in een nori-zeewierblad en geserveerd met een smakelijke dipsaus. Het resultaat is een smaakvolle en vullende maaltijd die je niet snel zult vergeten.






Openingstijden en adres Poké Food Station Curacao

Sinds 1 april 2023 is Poké Food Station Curacao dagelijks geopend van 11:00 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds! Het restaurant is gelegen op de Fokkerweg 28, Salinja, Curacao.





Reviews Poké Food Station Curacao

De reviews van enthousiaste gasten spreken boekdelen over de kwaliteit en de smaakbeleving bij Poké Food Station Curacao. Hier zijn enkele opmerkingen van tevreden klanten:

  1. "Ik was op zoek naar een gezonde en smaakvolle maaltijd op het eiland, en Poké Food Station heeft mijn verwachtingen overtroffen! De verse ingrediënten en de mogelijkheid om mijn eigen poke bowl samen te stellen, maakten mijn maaltijd echt uniek. De smaken waren geweldig en ik kon de verse vis bijna proeven. Een absolute aanrader!"

  2. "Als sushi liefhebber was ik blij verrast toen ik hoorde dat Poké Food Station ook sushi burrito's serveert. Ik besloot het uit te proberen en ik werd niet teleurgesteld. De combinatie van de smaakvolle vis, de knapperige groenten en de dipsaus was gewoon perfect. Het was alsof ik een sushirol at, maar dan in een handige burrito-vorm. Ik kom zeker terug!"

  3. "De sfeer in het restaurant is echt hip en modern. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam bij het samenstellen van mijn poke bowl. Ik koos voor een mix van rauwe vis en groenten, en het was een smaakexplosie! De portiegrootte was royaal en de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. Ik kan niet wachten om meer van hun heerlijke gerechten te proeven."

  4. "Als iemand die graag gezond eet, was ik blij om te ontdekken dat Poké Food Station veel verse en gezonde opties biedt. De keuze aan groenten, eiwitten en toppings was geweldig. Ik voelde me voldaan en energiek na mijn maaltijd. Het is geweldig om een restaurant te vinden dat gezond eten zo lekker maakt!"

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Poké Food Station en laat je smaakpapillen verwennen met deze heerlijke poke bowls en burrito's!




bottom of page