top of page

De Visserij Curacao: Lokale en versie vis

De Visserij is een populair visrestaurant op Curacao met heerlijke vers gevangen vis. Als je op zoek bent naar een unieke eetervaring op Curacao, moet je zeker een bezoek brengen aan de visserij. Dit restaurant, gelegen aan de kust van Piscadera Bay, biedt dagelijks verse vis aan die dezelfde ochtend is gevangen door lokale vissers.

Bij aankomst zie je waarschijnlijk een lange rij, maar laat dit je niet afschrikken, het is het wachten waard. Het kan ongeveer 45 minuten duren voordat je kunt bestellen, maar in de tussentijd kun je alvast een drankje bestellen en genieten van het uitzicht op zee. Zodra je hebt besteld kun je binnen een tafeltje kiezen en wordt het eten snel geserveerd.


Het concept van de visserij is simpel en toch zo heerlijk. Op het menu staan verschillende soorten vis, waaronder tonijn, mahi-mahi en barracuda. Je kiest je vis uit de vitrine en vervolgens wordt het voor je bereid op de grill. De Seared Tuna (dit komt met sesamzaadjes) en de garnalen zijn echt een aanrader, maar eigenlijk kun je hier geen verkeerde keuze maken. Kies een frietje of lokale funchi erbij en je gerecht is compleet.Het is een geweldige plek om te genieten van vers gevangen vis en het prachtige uitzicht op de oceaan. Dus breng je honger en geduld mee, en laat je verrassen door de smaakvolle en verse gerechten van de visserij.

Openingstijden de Visserij Curacao

Het is belangrijk om rekening te houden met de openingstijden van De Visserij. Het restaurant is gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag en alleen geopend van vrijdag tot en met maandag. Het is aan te raden om voor 19:30 uur te komen, omdat het regelmatig voorkomt dat de tonijn op is na die tijd. Dit zou zonde zijn, omdat de tonijn een van de populairste gerechten is en bekend staat om zijn versheid en smaak. Dus als je van plan bent om De Visserij te bezoeken, zorg er dan voor dat je hun openingstijden controleert en op tijd komt om te genieten van de beste visgerechten die Curacao te bieden heeft!


De Visserij is niet alleen een favoriet restaurant bij toeristen, maar ook bij veel locals. Bekijk hier de reviews en locatie van het restaurant.


Kortom, als je op zoek bent naar een authentieke en heerlijke viservaring op Curaçao, dan is restaurant De Visserij zeker de moeite waard om te bezoeken.


Menu De Visserij

Het menu van restaurant de Visserij staat geschreven op een deur in het restaurant, naast de vitrine waar je de vis besteld. Dit ziet er als volgt uit. De prijzen en het menu kunnen soms verschillen. Deze foto is gemaakt in april 2023.


Parkeren en adres de Visserij Piscadera, Curacao

Je kunt je auto naast of voor het restaurant de visserij Piscadera Curracao gratis parkeren. In je navigatie kan je de Visserij Piscadera Curacao intypen en dan kan je het vinden. Mocht het niet lukken, de visserij is gelegen naast het piscadera strand, restaurant Tomatoes Pizza Curacao. Dus als je dit invult, kan je het ook vinden: 42FJ+47Q, Piscaderaweg, Willemstad, Curaçao


Villa Vis Jan ThielReviews Restaurant de Visserij Curacao

Lees hieronder alle Google reviews van Restaurant de Visserij Curacao


\


Comments


bottom of page