top of page

Koningsdag 2023 op Curaçao!

Zet je kroon op en maak je klaar om de verjaardag van de koning te vieren! Op 26 en 27 april gaat het dak eraf tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Willemstad op Curaçao. Het feest vindt voornamelijk plaats in Nieuwestraat, Pietermaai, maar we raden je aan ook een kijkje te nemen in het nabijgelegen Punda.


Net als in Nederland nemen we de verjaardag van onze koning op Curacao heel serieus. We noemen het op Curaçao: Dia di Rei. Willemstad is de place to be, met name Pietermaai en Punda. Het begint allemaal op de avond voor zijn verjaardag, 'Koningsnacht': 26 april 2023. Je kunt een spectaculaire avond verwachten! Vervolgens gaan we op 27 april de straten op voor een volledige dag van vieringen.

Met live muziek, straatverkopers, bars op verschillende plekken in de straten en nog veel meer. Overdag is er voor kinderen een hoop te doen in Pietermaai. Een rommel-/lokale markt, een kinderwaterpark, een kinderspelzone en nog veel meer, waarna het doorgaat tot 's avonds laat!


Net zoals in Nederland loopt iedereen in het oranje en wat is er heerlijker dan in je t-shirt hetzelfde feest te vieren. Sommige vinden koningsdag op Curaçao nog leuker dan in Nederland. Heb jij het al gevierd op Curaçao?


Het zal één groot feest zijn in het oranje. De toegang is helemaal gratis! Dus trek je oranje outfit aan en kom gezellig langs.


Wanneer?

Koningsnacht - 26 april van 16.00 uur tot middernacht ​​​​​​​

Koningsdag - 27 april


  • 6 AM – 6 PM: Punda Koningsmarkt met maarliefst 275 stands

  • 9 AM – 2 PM: Punda Kinder Koningsdag met een Kinder Koningsmarkt en leuke activiteiten en entertainment voor de kids!

  • 9 AM - 2 PM Kroontjesfeest met diverse leuke gratis traktaties!

  • 2 PM – 10 PM Diverse opzwepende LIVE acts op het Radio Paradise FM Stage op het Wilhelminaplein en gezelligheid in de Nieuwstraat in Pietermaai
Kingsday Beach Festival

Op meerdere plekken wordt er Koningsdag gevierd op het eiland. Zo is vanaf 18:00 uur het terrein van Wet & Wild én Madero (Mambo Beach) de place to be op Koningsdag, met meerdere barren en de beste internationale en lokale DJ's.

Voor dat evenement kan je tickets kopen


Waar?

Wet and Wild & Madero (mambo beach)


Wanneer?

Donderdag 27 april 2023

18.00 - 00.00


Dresscode: Oranje


Ticket prijzen:

Early Chimpi naf 25,-

Regular Lion naf 35,-Comments


bottom of page