top of page

De leukste kerstmarkten op Curaçao in 2023!

De kerstmarkten op Curaçao zijn er weer! Geniet van de eilandse kerstsfeer terwijl je smult van seizoensgebonden lekkernijen en drankjes. Ontdek unieke cadeaus en souvenirs terwijl de kleurrijke straten van Willemstad tot leven komen. Laat de Caribische kerstvibes je betoveren op diverse locaties over het eiland!


25 november - Vibrant Xmas Pop-Up Marketing - Landhuis Vredenberg

Afbeelding van een bruisende kerstmarkt bij Landhuis Vredenberg op 25 november 2023, met mensen die genieten van lokale geschenken, eten en drinken, leuke activiteiten voor kinderen en ontmoetingen met de Kerstman en zijn elf.

Duik in de feeststemming tijdens onze bruisende Kerst Pop-Up Markt - The Holiday Edition 2023 bij Landhuis Vredenberg. Kom langs op zaterdag 25 november van 10.00 tot 16.00 uur voor een feestelijke pop-up markt:

- Ontdek lokale unieke geschenken van getalenteerde en lokale ondernemers.

- Geniet van heerlijk eten en drankjes verzorgd door Veranda Restaurant en Confetti & Company.

- Leuke en creatieve activiteiten voor de kinderen.

- Ontmoet de Kerstman en zijn vrolijke elf voor foto's en wensen. Mis dit vrolijke feest niet! Breng je dierbaren mee en begin samen het feestseizoen met ons. Tot ziens met de hele familie!


Locatie: Landhuis Vredenberg 200 Bramendiweg, Willemstad, Curaçao

Datum: zaterdag 25 november 2023

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Toegang: FL. 5 (kinderen onder de 12 jaar gratis)
26 november - Christmas Local Market Hofi Moringa

Afbeelding van de bruisende Hofi Moringa Curaçao markt op 26 november 2023, met diverse kraampjes van verkopers die kunst, ambachten, eten, sappen, kruiden, siropen, en meer aanbieden, te midden van een prachtige natuurlijke omgeving.

Op zondag 26 november van 9 uur 's ochtends tot 1 uur 's middags, verwelkomen we je graag op de populaire Hofi Moringa Curaçao markt! Hier vind je geweldige verkopers met kunst, feestelijke ambachten, sieraden, gehaakte kleding, eten, kruiden- en fruit sappen, theekruiden, siropen, vers brood, honing, wijn, taarten, oliën, crèmes, planten, verse groenten en fruit, plus entertainment. Zet de datum in je agenda en mis dit niet! Neem je familie mee en geniet van een markt in een prachtige natuurlijke omgeving. De toegang is gratis!


Locatie: Hofi Moringa, Santa Rosaweg 6, Curaçao

- Datum: zondag 26 november 2023

- Tijd: 09.00 tot 13.00 uur

Toegang: Gratis

Parkeergelegenheid beschikbaar26 november - Christmas Edition Marshe Luna Blou

Afbeelding van de betoverende Christmas Edition Marshe Luna Blou op 26 november 2023, waar lokale verkopers hun seizoensproducten presenteren in een magische kerstsfeer op het terras en in de omgeving van Luna Blou.

Op zondag 26 november, van 16:00 tot 20:00 uur, wordt het terras en de omgeving van Luna Blou omgetoverd tot een magische kerstambiance tijdens de Christmas Edition Marshe Luna Blou. Lokale verkopers presenteren hun producten die perfect dienen als decoratie of geschenken voor het aankomende seizoen. Speciale bestellingen worden ook geaccepteerd door veel van de verkopers voor een extra persoonlijke touch.


Locatie: Keizershof Luna Blou, Curaçao

Datum: zondag 26 november 2023

Tijd: 16:00 tot 20:00 uur

Toegang: Gratis3 December - Christmas Craft Fair bij Landhuis Bloemhof

Afbeelding van de traditionele Kerstmarkt bij Landhuis Bloemhof op 3 december 2023, waar 70 deelnemers handgemaakte geschenken en lekkernijen presenteren. Op de markt, die zich uitstrekt van het plantagehuis tot aan de Kathedraal van Doornen op het Bloemhof terrein, is er ook een speciale Kids Corner voor de jonge bezoekers.

Kom op zondag 3 december naar de traditionele Kerstmarkt bij Landhuis Bloemhof!

70 deelnemers heten je vanaf 9:00 uur welkom met hun handgemaakte cadeaus en lekkernijen. De markt strekt zich uit van de ingang van het plantagehuis tot aan de Kathedraal van Doornen op het Bloemhof terrein. Voor de jonge bezoekers is er een speciale Kids Corner waar ze zich kunnen vermaken. Kom, geniet en dompel je onder in de kerstsfeer!


Locatie: Santa Rosaweg 6, Curacao - Datum: zondag 3 december 2023 - Tijd: 09.00 tot 14.00 uur.

Toegangsprijs: Nafl 1 aan de deur, kinderen gratis

- Parkeergelegenheid is beschikbaar voor Landhuis Bloemhof en bij de parkeerplaatsen van de Orco Bank en Number Ten.
9 december - Christmas Fair - Pietermaai District Curacao

Afbeelding van de bruisende Kerstmarkt in Pietermaai District, Curaçao, op 9 december 2023. Verkopers bieden een scala aan kerstversieringen, geschenken, eten en drinken aan, terwijl live muziek en entertainment de sfeer versterken.

Kerstmarkt in Pietermaai District, Curaçao. Zaterdag 9 december van 14:00 tot 22:00 uur. Het aftellen voor Kerstmis is begonnen! Dit jaar wordt de Kerstmarkt gehouden op 9 december in het prachtige Pietermaai District van Curaçao. Op de markt vind je diverse verkopers met kerstversieringen, geschenken, eten en drinken. Er is ook live muziek en entertainment.


Locatie: Pietermaai District, Curaçao

Datum: Zaterdag 9 december 2023

Tijd: 14:00 tot 22:00 uur

Toegangsprijs: Gratis

Parkeergelegenheid: Er is parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van het Pietermaai District. Bezoekers kunnen parkeren op verschillende openbare parkeerplaatsen langs de straten of in parkeergarages in de buurt.
9 december - 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯 bij Landhuis Chobolobo

Afbeelding van de feestelijke kerstsfeer tijdens Christmas Village 2023 bij Landhuis Chobolobo op 9 december 2023. Meer dan 50 verkopers, eetkraampjes, cocktails, tours, kinderactiviteiten en live-entertainment zorgen voor een bruisende festiviteit.

Maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie-ervaring tijdens het 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯 bij Landhuis Chobolobo! 🎅✨

🌟 Geniet van meer dan 50 aanwezige verkopers op 9 december, diverse eetkraampjes, heerlijke cocktails van Senior & Co, en onze lounge- en zithoek!

🎄 Ervaar de vreugde die Santa & His Elves brengen, geniet van onze Glacial + Senior & Co Tours en verschillende kinderspellen en activiteiten!

🎁 Wees aanwezig op 9 december voor de kans om geweldige prijzen te winnen!

🎶 Live-entertainment door Los Paranderos Gaita, @djjuicecur en @braveheartsax!

🎟️ Toegang is slechts ANG 5,- voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar gratis! Kom en ervaar ons kerstdorp 2023 bij Landhuis Chobolobo.


Locatie: Landhuis Chobolobo, Curaçao

Datum: Zaterdag 9 december 2023

Tijd: Van 16:00 tot 21:00

Toegangsprijs: ANG 5,- voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar gratis
10 december - Kerstmis bij Marshe Landhuis Daniel

Afbeelding van de kerstmarkt op Marshe Landhuis Daniel op 10 december 2023. Meer dan 40 lokale verkopers bieden een scala aan ambachten, sieraden, etenswaren, kleding, en andere unieke, lokaal gemaakte producten aan.

Vier Kerstmis bij Marshe Landhuis Daniel! Op 10 december van 10:00 tot 14:00 uur vindt Christmas at Marshe Landhuis Daniel plaats. Meer dan 40 verkopers bieden uitsluitend lokaal gemaakte producten aan, waaronder kunst, ambachten, sieraden, gebak, verzorgingsproducten, tassen, kleding, eten, drankjes en planten. Misschien komt zelfs de Kerstman langs om alle benodigde geschenken voor kerst te kopen!


Locatie: Marshe Landhuis Daniel, Curaçao

Datum: Zondag 10 december 2023

Tijd: 10:00 tot 14:00 uur


Comments


bottom of page