top of page

Padellen op Curaçao

Curaçao, het betoverende eiland in de Caribische Zee, staat niet alleen bekend om zijn witte zandstranden en kristalheldere wateren, maar ook hier kun je zijn als padel liefhebbers. Kom paddelen op Curacao! Met de groeiende populariteit van deze snelle en dynamische sport, kun je hier perfect padellen. Er zijn momenteel vier Padel locaties (13 banen en 1 single court totaal) op Curacao die worden gerund door verschillende eigenaren.





Club 1: Padellen bij Padel Curacao

Boek je baan via de app. Link naar app store: https://apps.apple.com/nl/app/padel-cura%C3%A7ao/id1644097742

Padel Curacao
Kom padellen bij Padel Curacao

Padel Curacao, wordt geleid door de ondernemer Tim. De indoorbaan is uitgerust met meerdere ventilatoren en een afkoelende mist ventilator, wat zorgt voor een comfortabele speelomgeving.Ondanks de warmte biedt het de perfecte gelegenheid om overdag een potje te padellen zonder de intense hitte van de zon. Daarnaast zijn er twee buitenbanen, hiervan heeft de nieuwste padelbaan nu een overkapping wat zorgt voor voldoende schaduw.


Voor degenen die geen clublid zijn, biedt Padel Curacao een handige optie om een baan te reserveren via de 'Padel Curacao' app, die beschikbaar is om te downloaden. Meld je eenvoudig aan, betaal als je gaat spelen 80 gulden per uur per baan en geniet van de mogelijkheid om een baan tot 1,5 uur te reserveren. Niet-leden kunnen tot 5 dagen van tevoren een baan reserveren.


Bovendien kun je rackets huren voor een prijs van 5 gulden per racket. Ook is er de mogelijkheid om lessen te volgen bij Tim. Een les voor twee personen kost ongeveer 100 gulden in totaal, wat een uitstekende prijs is in vergelijking met wat je in Nederland zou betalen. Na een intensief potje padel of een les is de bar de ideale plek om te ontspannen met een verfrissende Brightje, Heineken, Cola of een ander verfrissend drankje.


Voor fervente padelspelers is het lidmaatschap van Padel Curacao een uitstekende deal. Voor slechts 150 gulden per maand kun je onbeperkt spelen en profiteren van een maandlidmaatschap (dit hebben de andere padel clubs niet). Een groot voordeel is dat je tot 10 dagen van tevoren een baan kunt reserveren, waardoor je altijd een baan tot je beschikking hebt. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je Tim bereiken via WhatsApp op +599 9 523 1989. Bekijk ook onze sfeervideo!








Locatie Padel Curacao:

Scherpenheuvel, Willemstad, Curaçao


Club 2: Padellen bij Ultimate Padel Curacao


Ultimate Padel Curacao

Sinds juli 2023 heeft Curaçao een nieuwe parel in zijn padelcircuit: Ultimate Padel Curacao, gelegen aan de Santa Rosa weg. Deze club, gerund door een team van gepassioneerde broers die houden van de sport, biedt een uitstekende locatie op de Santa Rosa weg. Met 2 banen naast elkaar en een sfeervol barretje, is het de perfecte plek om te ontspannen na een intensieve pot padel. Sinds april 2024 zijn er twee padelbanen bij gekomen, deze hebben beide een overkapping.


Ultimate Padel Curacao heeft geen lidmaatschap, maar je betaalt 60 gulden per uur. De club heeft ook zijn eigen app, de 'Ultimate Padel Curacao' app, beschikbaar om te downloaden via de (App) store. Ook via deze app kun je 5 dagen van tevoren reserveren. Het reserveren van een baan en het plannen van je speeltijd is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen via WhatsApp op +599 9 521 7267.


Locatie Ultimate Padel Curacao:

Santa Rosaweg 156-A, Willemstad, Curaçao



Openingstijden Ultimate Padel Curacao

Openingstijden Ultimate Padel Curacao

Club 3: Padellen bij Just Padel Saliña

Boek je baan via de app. Link naar de app: https://book.pelotasportcomplex.com/v2/app

Just Padel Curacao beschikt over twee gloednieuwe padelbanen, waar liefhebbers van de sport hun vaardigheden kunnen verbeteren en plezier kunnen beleven en ligt in Saliña.

De club is open van maandag tot en met vrijdag, zowel 's ochtends als 's avonds. Je kunt van 5 uur 's ochtends tot 10 uur 's ochtends spelen en 's avonds van 5 uur tot 11 uur.

Op zaterdag kun je 's ochtends spelen van 7 uur tot 10 uur en 's avonds van 5 uur tot 11 uur. Maar wat Just Padel Curacao echt onderscheidt, is dat ze ook op zondag geopend zijn van 5 uur 's avonds tot 11 uur 's avonds. Dit biedt padelspelers de kans om het hele weekend door te genieten van de sport, zelfs op zondag, in tegenstelling tot de andere club, Padel Curacao, die op zondag gesloten is.


Een baan kost ook 60 gulden per uur en je kunt reserveren via de app: https://book.pelotasportcomplex.com/v2/app




Locatie Just Padel Curacao:

Adres: Kaminda Elektrishen Z/N, Willemstad, Curacao














Openingstijden Just Padel Curacao

Just Padel Curacao Openingstijden

Club 4: Padel X

Sinds april 2024 is deze grootste padelclub geopend vlakbij Mambo beach. Maak je klaar voor een gloednieuwe padel-ervaring op Curaçao! Deze state-of-the-art Padel Club heeft 4 goede kwaliteit padelbanen en daarnaast ook een single court. Je vindt onze prachtige banen op een steenworp afstand van het adembenemende Mambo Beach/Sea Aquarium Beach. Ook bij deze baan betaal je 60 gulden per uur voor een court.


Vragen? Neem dan contact op via padelxcuracao@gmail.com of bel ze op +59995101441. Daarnaast kan je ook reserveren via de app van Padel X. Deze club is ook 7 dagen per week geopend.


Opening time (7 days a week): 7:00 AM

Closing time (7 days a week): 11:30 PM


Locatie Just Padel Curacao:

Adres: Dr. Martin Luther King Boulevard z/n, Willemstad, Curaçao



Tips voor een Geweldige Padel Ervaring op Curaçao


Terwijl je jezelf onderdompelt in de opwindende wereld van padel op Curaçao, zijn hier enkele tips om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je speeltijd:


1. Bescherming tegen de Zon:

De Caribische zon kan genadeloos zijn, vooral op een buitenbaan. Zorg ervoor dat je voldoende zonnebrandcrème draagt, een pet opzet en een zonnebril draagt om jezelf te beschermen tegen de felle stralen.


2. Hydratatie:

Padel kan intensief zijn, vooral in warme omstandigheden. Neem voldoende water mee om gehydrateerd te blijven tijdens je spel of koop je drankje bij de clubs.


3. Kleding:

Als je nieuw bent in padel, hoef je je geen zorgen te maken over het hebben van je eigen uitrusting. Beide clubs bieden de mogelijkheid om rackets te huren. Zorg ervoor dat je comfortabele sportkleding draagt om je vrij te kunnen bewegen op de baan.


4. Sociale Sfeer:

Padel is niet alleen een sport, maar ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Maak gebruik van de gelegenheid om na je spel te ontspannen en te socializen in de gezellige barretjes van de clubs. Er zijn meerdere WhatsApp groepsapps beschikbaar per niveau, vraag Tim van Padel Curacao (+599 9 523 1989) voor meer informatie hierover, zodat gelijkwaardige tegenstanders hebt om mee te spelen.


Kortom, padel op Curaçao biedt een unieke en opwindende sportieve ervaring in een betoverende omgeving. Met de groeiende populariteit van de sport en de toevoeging van nieuwe banen, is Curaçao zeker een paradijs voor padel liefhebbers, waar spelers van alle niveaus kunnen genieten van deze dynamische en boeiende activiteit.

bottom of page