top of page

Kaya Kaya Festival 2023: Feesten en Verbinden in Ser'i Otrobanda op 2 september 2023


Dans op de ritmes van goede muziek, omringd door kleurrijke kunstwerken in een prachtige bloeiende gemeenschap? Het Kaya Kaya Festival maakt deze droom werkelijkheid! Blokkeer 2 september 2023 in je agenda, want dat is de dag dat Ser'i Otrobanda zal stralen als nooit tevoren. Van 16:00 uur 's middags tot 02:00 uur 's nachts, laat je verrassen en betoveren op dit unieke 5 jarige bestaan van het Kaya Kaya festival.


Met 10 verschillende areas, verschillende entertainment, de beste DJs en live optredens van onder andere DJ Chuckie, Alain, Gregor Salto, Menasa, Alex Sargo, MC Don T, Ataniro, & meer. Meer dan 50 artiesten, 10 verschillende podiums, meer dan 20 arthouses voor de kunst liefhebbers en meer dan 100 food & retail kraampjes wordt dit een festival om niet te vergeten!Wanneer en Waar is het Kaya Kaya Festival 2023?:

Wanneer en Waar is het Kaya Kaya Festival 2023?: Pak je dansschoenen uit de kast, want op 2 september 2023 is het Kaya Kaya Festival de place to be! Van 16:00 uur tot 02:00 uur kun je genieten van de vibes en de feestelijke sfeer in de wijk Ser'i Otrobanda. Kies je ingang: het Brionplein of de Kura Hulanda Arubastraat. Geen reden om dit spektakel te missen!Nog spectaculairder dan voorgaande jaren:

Dit jaar gooien ze het over een andere boeg en ze kunnen niet wachten om je te verrassen met wat ze in petto hebben! Het Kaya Kaya Festival staat garant voor een mix van geweldige muziek, kunst, straatcultuur, heerlijk eten en drinken, en unieke kraampjes. Verwacht het onverwachte en bereid je voor op een avond vol verrassingen en nieuwe ervaringen.


Het doel van het Kaya Kaya Project:

Achter de schermen van het Kaya Kaya Festival gaat meer schuil dan alleen een evenement. Het is een beweging, een kans om Ser'i Otrobanda om te toveren in een bruisende plek vol kunst, muziek en geschiedenis. De organisatie werkt maandenlang samen met de gemeenschap om het gebied op te knappen met kunstwerken, muurschilderingen en culturele elementen. Op de dag van het festival vieren we samen deze bijzondere transformatie.


Kaartjes en Toegang:

Hoe kom je binnen? Simpel! Koop je kaartje op basis van je status en wanneer je besluit om je avontuur te beginnen:


Voor lokale bewoners:

- Aan de deur: 46 gulden

- UITVERKOCHT Early Bird (voorverkoop): 26 gulden

- Regular (voorverkoop): 36 gulden


Voor internationale toeristen:


- Aan de deur: 46 dollar

- UITVERKOCHT Early Bird (voorverkoop): 26 dollar

- Regular (voorverkoop): 36 dollar Koop hier je kaartje online
En guess what? Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen als ze hun eigen drinkbeker meenemen, anders betalen ze slechts 16 gulden voor een Kaya Kaya kinderbeker.

Kaya Kaya 2023 prijzen en kaartjes

Meer Info? Check de Website van de organisatie:

Benieuwd naar meer? Bezoek de officiële website https://www.kayakaya.org/ voor alle details die je nodig hebt om je festivalervaring voor te bereiden.


Kledingstip: Comfort en Stijl Samen!

Wil je volop kunnen genieten van alle festiviteiten? Draag dan geen hakken! Kies voor comfortabele schoenen die je de vrijheid geven om te dansen, ontdekken en genieten. Deze editie belooft een hoop activiteiten en bezienswaardigheden, dus zorg dat je lekker kunt bewegen.


Het Kaya Kaya Festival gaat verder dan gewoon een evenement. Het is een kans om deel uit te maken van de opbouw van een bruisende toekomst voor Ser'i Otrobanda. Of je nu een local bent of een bezoeker, dit is het moment om je onder te dompelen in de energie, nieuwe mensen te ontmoeten en samen liefde te delen voor Otrobanda. We zien je graag op 2 september 2023 op het Kaya Kaya Festival!


Comments


bottom of page