top of page

Boutique Hotel 't Klooster - Comfortabel en Centraal Gelegen in Pietermaai, Curaçao

Boutique Hotel ‘t Klooster is een prachtig stadshotel gelegen in de kleurrijke wijk Pietermaai op Curaçao. Het hotel straalt de architecturale charme uit waar het eiland bekend om staat. Als je bij ons verblijft, proef je de echte sfeer van het eiland. Het hotel beschikt over een zwembad met comfortabele ligbedden en omringd door de kamers. Boutique Hotel ‘t Klooster heeft haar naam te danken aan haar oorspronkelijke functie, namelijk een klooster. De geschiedenis is duidelijk terug te zien in de elementen van het ontwerp van het hotel, terwijl de diensten en voorzieningen volledig voldoen aan de normen van de moderne tijd.



Geschiedenis van Boutique Hotel 'T Klooster

In 2007 kocht een stichting het verlaten en vervallen gebouw van Klooster St. Albertus. Het gebouw was ooit een klooster, daarna een boekenwinkel en drukkerij en werd in 2008 getransformeerd tot het huidige moderne stadshotel. De restauratie werd mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het 'Monumentenfonds' op Curaçao. Onder toezicht van de architect werden veel van de karakteristieke details van het pand weer hersteld of herbouwd in hun oorspronkelijke staat.


Comfortabele kamers en faciliteiten

Boutique Hotel ‘t Klooster biedt comfortabele kamers die zich rondom het zwembad en de binnenplaats bevinden. De kamers zijn ingericht met moderne meubels en voorzieningen. Het hotel beschikt over gratis wifi, airconditioning, een kluis en een minibar in de kamer. Het hotel is de ideale keuze voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers vanwege haar centrale ligging, zwembad, binnenplaats en café. Voor een workation is het perfect, je kan prima werken in de schaduw in de binnentuin.




Ontdek Boho Bohemian Boutique Hotel

Het zusterhotel, Boho Bohemian Boutique Hotel, bevindt zich op korte loopafstand van Boutique Hotel ‘t Klooster en biedt een barbecue en jacuzzi waarvan gasten van hotel 't Klooster gratis gebruik kunnen maken. Het is een uitstekende plek om andere reizigers te ontmoeten, een Caribische barbecue voor te bereiden of simpelweg te ontspannen na een lange dag van verkennen.



Reviews van hotel 't Klooster

De gasten zijn erg tevreden over hun verblijf in Boutique Hotel ‘t Klooster. Het hotel wordt vooral geprezen vanwege haar centrale locatie, comfortabele kamers, vriendelijke personeel en uitstekende service. Hotel 't Klooster is niet een heel luxe hotel, maar je voelt je echt thuis bij hotel 't Klooster. Kies voor Boutique Hotel ‘t Klooster als je op zoek bent naar een unieke, centrale en comfortabele plek om te verblijven op Curaçao. Het hotel biedt niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een moderne ervaring en uitstekende voorzieningen.



bottom of page