top of page

BOHO hotel: Ontdek het perfecte bohemian hotel voor jouw vakantie op Curaçao

Dit hotel is perfect voor onafhankelijke reizigers die houden van een gezellige sfeer, fantastische faciliteiten en een geweldige locatie in de bruisende wijk Pietermaai. Het hotel is ideaal gelegen in de buurt van de beste restaurants, bars en stranden van het eiland, dus je kunt genieten van een perfecte vakantie of workation



Als je op zoek bent naar een fantastisch hotel tijdens jouw bezoek aan Curaçao, dan is het BOHO Bohemian Boutique hotel, oftewel: Boho hotel, de perfecte keuze! Met comfortabele kamers en een super gezellige sfeer, is dit prachtige hotel een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten in de binnentuin van het hotel. Hier kun je een verfrissende duik nemen in de Jacuzzi en gebruik kunt maken van de BBQ en zitjes. Dit is ook de perfecte plek om mooie Instagram foto's te maken en te delen met jouw volgers.


Zusterhotel 't Klooster: Meer faciliteiten op loopafstand van Boho

Als je meer faciliteiten wilt, hoef je alleen maar naar het nabijgelegen zusterhotel 't Klooster hotel te wandelen. Hier kun je niet alleen genieten van een groter zwembad met ligbedden en een restaurant genaamd Oliva Gastrobar, waar je heerlijke tapas kunt eten, maar je kunt hier ook ontbijten als je dat wilt. Je loopt een lange steeg door en je bent er!


Met de bohemian stijl en fantastische faciliteiten van Boho en hotel 't Klooster, is Boho hotel een super leuk hotel met een gezellige sfeer, dus je zult er zeker van genieten!



Last minute acties en besparen op kosten bij Boho hotel

Boho hotel biedt regelmatig last minute acties, waardoor het voordeliger is om direct bij het hotel te boeken. Het laagseizoen op Curaçao is van september tot en met november, dus dat is het beste moment om te komen als je kosten wilt besparen.




Naast je hotel kan je je ticket naar Curaçao vanuit Amsterdam boeken. De vraag naar vluchten, de beschikbaarheid van stoelen en de tijd van het jaar kunnen de prijzen van vliegtickets beïnvloeden. Om de beste vliegticket prijzen naar Curacao te vinden is het aan te raden om zo vroeg mogelijk te boeken, bij voorkeur 3-4 maanden van tevoren, vooral als je tijdens het hoogseizoen wilt reizen. Wees flexibel met je reisdata. Last minute deals kunnen soms goedkoper zijn, maar het is geen garantie en het kan riskant zijn om op deze deals te wachten als je specifieke reisdata hebt waar je aan vast wilt houden.


Pietermaai: Bruisende wijk vol met restaurants, bars en ocean clubs

Een ander groot voordeel van Boho hotel is de locatie. Het hotel ligt in de bruisende wijk Pietermaai. Er zijn talloze restaurants, bars en clubs waar je van het beste eten en drinken kunt genieten, terwijl je luistert naar livemuziek. Bovendien is de wijk kleurrijk en vol met mooie, historische gebouwen die je terug in de tijd nemen. Het is echt een geweldige plek om rond te lopen en de lokale sfeer te proeven. Boho is zo centraal gelegen dat je na een avondje stappen bijna naar je hotelkamer kunt kruipen.



Bruisende buurt: Strand, zee en romantische zonsondergangen in de buurt van Boho hotel

Het is waar dat een auto handig is om het hele eiland te ontdekken, maar als je een week bij Boho verblijft, is er genoeg te doen in de buurt. De restaurants en beach clubs aan de overkant van de straat zijn allemaal aan zee gelegen en bieden een prachtig uitzicht. Hoewel de zee soms wat ruw kan zijn, kun je nog steeds genieten van het strand en de zee. Je kunt een dagpas kopen bij Saint Tropez Ocean Club, de club gelegen tegenover Boho, waar je kunt genieten van een hip zwembad met uitzicht op de zee en een romantische zonsondergang in zee kunt ervaren. Je zult je geen moment vervelen in deze bruisende buurt! Heb je wel een auto, dan ben je binnen 5 minuten bij Mambo Beach!















Reviews Boho Hotel: Geweldige locatie, vriendelijk personeel en schattige inrichting - perfect voor onafhankelijke reizigers!

Niet alleen wij zijn enthousiast over het Boho Hotel, maar als je de reviews online mag geloven lijken meerdere mensen het erover eens te zijn dat het een fantastische plek is om te verblijven. Wat je terugleest in de reviews en wat mensen zo leuk vinden aan het Boho Hotel is de geweldige locatie midden in Pietermaai met veel goede restaurants, bars en live muziek in de buurt. Het personeel wordt geprezen voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, waardoor gasten zich meteen welkom voelen. Veel gasten waarderen ook de schattige, gezellige inrichting van het hotel met veel roze en boho-elementen, die zorgen voor een echt leuke sfeer. Ten slotte is het hotel een geweldige keuze voor onafhankelijke reizigers vanwege de redelijke prijzen en het gebruik van het ontbijt in het zusterhotel 't Klooster, van dezelfde eigenaar.


“The best hotel in curaçao the hotel it’s so cute and beautiful and is located in the best district. The view is amazing and People is so nice!”

Hotel op loopafstand van de zee
Boho Hotel is gelegen op loopafstand van de zee in Pietermaai

bottom of page