top of page

Kas di Laman: Urban Vakantie Appartement in het hart van Otrobanda

Als je op zoek bent naar een unieke vakantie-ervaring op Curaçao, dan is Kas di Laman Curaçao iets voor jou! Dit Urban Apartment Resort ligt in het hart van Ser'i Otrobanda, Willemstad en biedt een perfecte mix van historische charme en moderne voorzieningen.


Historische herenhuizen omgebouwd tot moderne appartementen


Alle appartementen en studio's van Kas di Laman zijn uniek en hebben hun eigen privacy met keuken, badkamer, douche met warm water, toiletartikelen van Rituals en een eigen terras of balkon. Bovendien zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning. Als gast van Kas di Laman heb je toegang tot de rustige tropische tuin met een zwembad en oude 'Kenepa' boom. En als je extra wilt ontspannen, zijn er appartementen beschikbaar met een privé jacuzzi of pool. Ons oog viel op appartement WS4 en 26A, welke beide een prachtige eigen zwembad hebben.



Ontspan in de rustige tropische tuin met zwembad

Geniet van het prachtige weer op Curaçao en ontspan in de rustige tropische tuin van Kas di Laman. Het zwembad biedt een verfrissende duik en er zijn ligbedden om te zonnen. De oude 'Kenepa' boom biedt schaduw en een plek om te ontspannen met een koel drankje of een goed boek.




Dineren bij restaurant Maira's Kitchen

Maira's Kitchen is het eigen restaurant van Kas di Laman en biedt heerlijke gerechten met een Mediterraanse twist en lokale ingrediënten. Bij binnenkomst word je begroet door prachtige muurschilderingen en weelderige groen, waardoor er een gevoel van sereniteit ontstaat dat alleen de natuur kan bieden. Geniet van je maaltijd op een van de gezellige terrassen aan de voor- of zijkant of voel de tropische bries op de veranda aan de voorkant. Of je nu op zoek bent naar ontbijt, koffie, lunch of diner, Maira's Kitchen is de perfecte plek voor elke gelegenheid.


Hoe kan je Kas di Laman het beste reserveren?

Kas di Laman biedt altijd de beste prijs voor accommodatie via hun eigen website. Als je via de boekingsmodule op de website van het hotel boekt, krijg je namelijk een extra korting van 20% op je verblijf! Daarnaast bieden ze af en toe last minute acties aan. Hoe geweldig is dat?


Het enige wat je dan nog moet doen is los een vliegticket reserveren naar Curacao via Tui of KLM. Wij zijn ervan overtuigd dat als je boekt bij Kas di Laman je heerlijke vakantie op Curaçao krijgt, mits je voorkeur uitgaat naar een urban verblijf!


Ser'i Otrobanda, kunstwerken en muurschilderingen

Als je in Otrobanda loopt, waar Kas di Laman is gelegen, zie je prachtige muurschilderingen en kunstwerken die de verhalen van het eiland vertellen. Van kleurrijke vogels tot historische gebeurtenissen, de muurschilderingen zijn gemaakt door getalenteerde lokale kunstenaars. Veel van deze kunstwerken zijn te vinden op de zijkanten van gebouwen en brengen de straten tot leven met hun felle kleuren en unieke ontwerpen. Elk kunstwerk heeft zijn eigen verhaal en betekenis, waardoor je je ondergedompeld voelt in de cultuur van het eiland terwijl je wandelt door de straten van Otrobanda. Het is een unieke ervaring om te zien hoe lokale kunstenaars hun talenten gebruiken om hun gemeenschap te verrijken en de schoonheid van het eiland te laten zien aan de wereld.


In de afgelopen jaren is Otrobanda getransformeerd van een "no go" gebied tot een creatieve en bruisende plek. De muurschilderingen zijn een bewijs van de veerkracht van de gemeenschap en hun vermogen om iets moois te maken van een buurt die vroeger werd vermeden. Tegenwoordig trekt Otrobanda bezoekers van over de hele wereld die komen om de prachtige straatkunst te bewonderen en de rijke geschiedenis van het eiland te ontdekken. Het is een plek die je niet mag missen tijdens een bezoek aan Curaçao.




Reviews Kas di Laman

Gasten van Kas di Laman zijn enthousiast over de accommodatie. Bekijk hieronder de meest recente reviews op Booking.com, Google en Tripadvisor.



bottom of page