top of page

Het weer op Curacao: altijd lekker!

Ben je op zoek naar de perfecte bestemming met het hele jaar door lekker weer? Dan is Curacao dé plek voor jou! Het weer op Curacao is namelijk altijd aangenaam, zelfs als het regent.



Het weer: Bewolking op Curacao

Op weersites wordt regelmatig aangegeven dat het op Curacao bewolkt kan zijn, maar laat je hierdoor niet afschrikken. De weerwebsites lopen vaak achter en kunnen het niet zo precies schatten zoals in Nederland. Daarnaast komt het vaak voor dat er een heel klein buitje is aan de ene kant van het eiland en de andere kant droog blijft. Het is bijna altijd zonnig en ookal is het bewolkt, is het nog steeds lekker warm en kun je heerlijk van het eiland genieten. Bovendien is de bewolking vaak van korte duur en krijg je al snel weer de volle zon te zien.


Soms kan een regenbuitje zelfs lekker zijn om de hitte even te doorbreken. En als het dan weer droog is, schijnt de zon weer volop en kun je weer genieten van het heerlijke weer op het eiland.



Zee en warmte

Het zeewater op Curacao is altijd lekker warm, zelfs als het regent. Na een verfrissende duik kun je heerlijk opwarmen op het strand in het zonnetje. En als het dan toch iets te warm wordt, kun je altijd even afkoelen in het water.



Temperaturen op Curacao

In de maanden december en januari is het op Curacao iets frisser dan in de andere maanden. Maar met temperaturen rond de 28 graden Celsius kun je nog steeds lekker buiten zitten eten. Een dun vestje kan in deze maanden wel van pas komen. In de maanden juli, augustus en september zijn deze vestjes niet nodig en kun je genieten van de warmte zonder je druk te maken over de temperatuur.


Kom naar Curacao!

Met het heerlijke weer en de aangename temperaturen het hele jaar door, is Curacao de perfecte vakantiebestemming. Of je nu wilt zonnen op het strand, duiken in de prachtige onderwaterwereld of het eiland wilt verkennen, op Curacao ben je altijd verzekerd van een fijne tijd. Dus waar wacht je nog op? Kom naar Curacao en geniet van het lekkere weer!





bottom of page