top of page

Tips om productief te werken op Curacao

Hoe blijf je productief werken op Curacao in de warmte en alle leuke afleidingen die het eiland te bieden heeft. Door deze tips te volgen, kun je de uitdagingen van het werken in op Curacao overwinnen en toch productief blijven. Het is belangrijk om te onthouden dat je je dag van tevoren moet plannen, de koelere uren van de dag moet gebruiken, voldoende water moet drinken en een efficiënte werkomgeving moet creëren. Probeer deze tips uit en ervaar zelf hoe gemakkelijk het kan zijn om productief te blijven in de tropen.


Plan je dag


Om productief te werken is het belangrijk om een routine te hebben en te weten wanneer je aan welke taken gaat werken. Door je dag van tevoren te plannen, kun je efficiënt je tijd indelen en weet je precies wanneer je aan de slag gaat en wanneer je een pauze neemt.


Maak gebruik van de koelere uren

De hitte op Curacao kan het lastig maken om gefocust te blijven als je geen airco hebt. Probeer daarom de koelere uren van de dag te gebruiken om aan je werk te doen, zoals de ochtend- en avonduren. Zo kun je gebruik maken van de natuurlijke afkoeling en voorkom je dat de hitte je productiviteit belemmert.

Blijf gehydrateerd

De warmte kan het lastig maken om gehydrateerd te blijven. Het is daarom belangrijk om voldoende water te drinken tijdens je werkdag. Dit helpt je om gefocust te blijven en voorkomt dat je snel moe wordt. Probeer daarom regelmatig een slok water te nemen, zodat je goed gehydrateerd blijft.


Creëer een efficiënte werkomgeving

Hoewel werken op het strand leuk lijkt, zal je merken na een middag dat dit niet heel handig is. Een efficiënte werkomgeving kan helpen om productief te blijven. Zorg er daarom voor dat je een rustige en comfortabele plek hebt waar je kunt werken. Dit kan bijvoorbeeld een kantoor zijn of een plek buitenshuis waar je rustig kunt werken. Probeer ook zo veel mogelijk afleiding te voorkomen, zodat je gefocust kunt blijven.


Werk jij ook vanuit huis op Curaçao en voel jij je soms eenzaam? Het kan lastig zijn om de hele dag achter je laptop te zitten zonder collega's om je heen. Maar weet je wat helpt? Af en toe naar een koffietentje gaan en daar werken. Op Curaçao zijn er tal van leuke plekken waar je een paar uurtjes kunt doorbrengen terwijl je productief blijft.
Naast koffietentjes zijn er ook verschillende plekken waar je een werkplek kunt huren, bijvoorbeeld voor een paar dagen per week. Zo kun je werken op een plek met andere mensen om je heen en misschien zelfs nieuwe contacten opdoen. Het kan ook helpen om je productiviteit te verhogen en je werkdag een boost te geven. Bekijk de leukste hieronder:


Wie?

Bekijk de website:

Waar?

Bel ze

Mail ze

CoWorking Community

Bitterstraat 17, Curaçao

​+31(0)10 333 5 777

Curacao Coworking

Hoogstraat 18 Otrobanda Curaçao

+599 9 697 2850

Workspot Curacao

Abraham de Veerstraat 9a, Pietermaai, Curaçao

Kolab

​Langestraat 6A, Willemstad, Curaçao


Dus waar wacht je nog op? Pak je laptop en ga op ontdekkingstocht naar de leukste koffietentjes en coworking spaces op Curaçao. Wie weet ontmoet je nieuwe mensen en verhoog je tegelijkertijd je productiviteit!Komentarze


bottom of page