top of page

Moederdag op Curaçao: Vier het met betoverende brunch, high tea of ontbijt!

Moederdag is een speciale gelegenheid om onze moeders te eren en te verwennen. Ook op Curaçao worden dit weekend veel moeders in het spreekwoordelijke zonnetje gezet. Verschillende restaurants hebben speciale plannen voor deze bijzondere dag en serveren een heerlijk ontbijt- of brunchbuffet om alle moeders, oma's, schoonmoeders, stiefmoeders en aanstaande moeders te verwennen. Maar niet alleen moeders kunnen genieten van deze geweldige culinaire ervaringen. Hier zijn enkele restaurants waar je Moederdag op Curaçao perfect kunt vieren a.s. zondag!


1. Moederdag bij BijBlauw

erwen je Moeder op Moederdag met een Betoverende Brunch bij BijBlauw! Neem je moeder (en geliefden) mee voor een heerlijke brunch terwijl je uitkijkt over de oceaan. De lunch wordt geserveerd van 8.00 uur tot 14.00 uur. Je kunt ons ook bezoeken met je moeder voor een high tea van 14.00 uur tot 18.00 uur en haar verrassen met een mooi cadeau uit de BijBlauw Concept Store (hint). Als je een tafel wilt reserveren, bel dan naar bijblauw +59996500550. Bekijk hieronder het menu.2. Geniet van een Moederdagontbijt bij Karakter met prachtig uitzicht op de oceaan!

Laat je liefde zien en verwen je moeder met een heerlijk Moederdag ontbijt bij Karakter. Karakter heeft een speciaal en smakelijk ontbijt samengesteld waar jij en je moeder van zullen genieten. Bekijk het menu hieronder en reserveer nu je plek voordat het te laat is! https://bit.ly/MothersDayBreakfastKarakter 🫶🏽


3. Moederdag High Tea bij Plein Cafe Wilhelmina

Omdat jouw moeder de liefste van de wereld is en je dat graag wilt laten merken neem je haar mee voor een ware High Tea bij Plein! Heerlijk genieten van onbeperkt thee en heerlijke hapjes!

Voor meer info en te reserveren ga je naar de website van Plein Cafe Wilhelmina: www.pleincafewilhelmina.com/hightea


4. Moederdag bij Blue Bay

Wil je moederdag vieren bij het strand van Blue Bay? Kom dan naar Restaurant Coast. Met prachtig uitzicht op zee kan je genieten van een heerlijke brunch voor 65 gulden. Voor meer informatie en reserveren, bel: +5999 888 8800 ext. 321Moederdag Cadeautip Curacao

Verras je moeder dit jaar met een uniek en smaakvol cadeau voor Moederdag! Bij Wijnhandel Servir Frais kun je een speciaal samengesteld wijn pakketje laten maken, perfect om je moeder te verwennen en te laten genieten van heerlijke wijnen. Op de foto zie je twee voorbeelden van de pakketjes die ze kunnen samenstellen.


Aan de linkerkant hebben ze een pakket met sprankelende bubbels (Latúe), crackers en rillettes van gekonfijte tomaten & Sauternes. Een combinatie die gegarandeerd voor een feestelijk moment zorgt. Dit pakket is verkrijgbaar voor slechts Naf. 43,-. Aan de rechterkant zie je een fles Mirabeau Classic. Deze heerlijk lichte rosé uit de Provence wordt geleverd met 2 (hard) plastic glazen. Ideaal om mee te nemen naar het zwembad of het strand en samen met je moeder te genieten van een ontspannen en verfrissend moment. Dit pakket is verkrijgbaar voor Naf. 44,95. Laat ons weten welk pakket je voorkeur heeft of geef ons wat richtlijnen en ze stellen een uniek pakket samen dat perfect past bij de smaak van je moeder.

Met een wijn pakketje van Wijnhandel Servir Frais geef je je moeder een bijzondere en smaakvolle ervaring cadeau. Kom langs in hun winkel (Caracasbaaiweg 158C) en ontdek alle mogelijkheden of neem contact met ze op om je bestelling te plaatsen via: +599 9 461 6818

Maak van deze Moederdag een onvergetelijk moment met een heerlijk wijngeschenk!Comments


bottom of page