top of page

Curaçao Blue Seas Festival

Het Curaçao Blue Seas Festival komt eraan en het gaat fantastisch worden dit jaar. Het festival vindt plaats tijdens het paasweekend van 6 tot 8 april 2023 en heeft negen geweldige Amerikaanse en Nederlandse Bluesbands in de line-up.


Op 6 april vind het evenement plaats in Kura Hulanda. Op 7 en 8 april zal het festival de Pietermaai-wijk overnemen en zullen Mundo Bizarro, Ginger en Mr. Porter allemaal worden omgetoverd tot podia waar de bands optreden. De concerten zijn helemaal gratis!Hier is een overzicht van de line-up:


6 april 2023 - Kura Hulanda:

Harlem Lake


7 april 2023 - Pietermaai District:

Annika Chambers & Paul Deslauriers, SaRon Crenshaw, John Németh, Victor Wainwright & The Train


8 april 2023 - Pietermaai District:

Ron Artis II en de waarheid, Terri Odabi, Diunna Greenleaf, Sugaray Rayford band


Het festival wordt georganiseerd door "Fundashon Bon Intenshon" in samenwerking met Mojo Concerts en ze hopen muziekliefhebbers van over de hele wereld aan te trekken om de echte gastvrijheid van Curaçao te ervaren.


We raden je ten zeerste aan om het festival te bezoeken en Pietermaai in al zijn glorie te ervaren. De wijk zal bruisen van soul, muziek, levendigheid en cultuur, waardoor het een evenement is dat je niet mag missen. Voor meer informatie over het festival en de artiesten, kun je terecht op de website https://curacaoblueseasfestival.com/about/


Kortom, als je op zoek bent naar een geweldig muziekevenement tijdens je verblijf op Curaçao, dan is het Curaçao Blue Seas Festival een absolute must-see. Mis het niet en ervaar de unieke sfeer van Pietermaai! en Kura hulanda.

bottom of page